Grofvuil ophalen

Het grofvuil halen we bij mensen thuis op en brengen we naar de stort. Zo zorgen we samen met u dat onze buurten schoonblijven.
Als u Stadjerspas heeft kunt u 2 x per jaar voor € 2,50 per keer uw grofvuil laten ophalen door ons.

Witgoed waar u een verwijderingsbijdrage voor heeft betaald, zoals koelkasten, diepvriesers kunt u laten ophalen door de gemeente.

Tuinonderhoud

Als u hulp wilt bij het onderhoud van uw tuin kunt u ons ook inschakelen. Soms groeit er al jaren gras zonder dat het gemaaid wordt of is er heel veel onkruid aanwezig in de tuin. Wij zorgen ervoor dat de tuin er weer spik en span uit komt te zien.

Klussen in huis

We kunnen u ook helpen met klussen in huis, zoals het saucen van muren, leggen van laminaat of zelfs het opnieuw inrichten van een berging.

Laminaat leggen kost € 3,50 per m2. U moet zelf zorgen voor het laminaat en de ondervloer. Wij nemen het gereedschap mee.

Let erop dat het laminaat in ieder geval 2 dagen in de kamer heeft gelegen, zodat het gewend is aan de temperatuur.

Woning leeghalen

Als iemand is overleden of verhuisd kunnen we de woning voor u leeghalen. De spullen brengen we naar de kringloop en/of naar de stort.

Vervoersopdracht

Als u iets gekocht heeft maar u kunt het niet zelf vervoeren, dan kunt u ons ook inschakelen.

Verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen, komen er heel veel zorgen en stress bij kijken om dit goed te laten verlopen. Gelukkig hebben wij twee bussen waar we aardig wat spullen mee kunnen verhuizen en we de stress voor u kunnen verlichten. We vragen voor een grote verhuizing wel een donatie en deze dient vooraf te worden voldaan.