Wat we doen?

Klussen

Iedereen verdient een mooi en verzorgd huisje en daarom kunnen wij iedereen helpen met het uitvoeren van standaard klussen zoals het verven van muren, leggen van laminaat of zelfs het overnieuw inrichten van een opberghok. Niks is te gek, maar wel altijd leuk om te doen voor de mensen die het nodig hebben.

Dagbesteding

Wanneer mensen zich thuis vervelen, of veel alleen zijn, of juist even een steuntje in de rug nodig hebben na een moeilijke tijd, hebben wij altijd een plekje vrij voor diegene die zich geroepen voelt om zich in te zetten voor zijn medemens. Met onze dagbesteding zijn we elke dag weer bezig om mensen in de minima te helpen aan een beter leven. Samen met elkaar kunnen we het verschil maken!

Grofvuil wegbrengen

Het grofvuil in en rondom uw huis, halen we bij mensen thuis op en brengen we weg naar de stort. Zo zorgen we voor het milieuvriendelijke verwerking van grofvuil en zorgen we dat onze buurten schoonblijven.
Voor grofvuil zijn er voorwaarden aan verbonden omtrent het aanbieden van grofvuil.
(per keer rekenen wij €10,- voor het ophalen van grofvuil)

Verhuizen

Wanneer men gaat verhuizen, komen er heel veel zorgen en stress bij kijken om dit goed te laten verlopen. Gelukkig hebben wij onze kleine busjes waar we aardig wat spullen mee kunnen verhuizen en we de stress goed kunnen verlichten. We vragen voor een grote verhuizing wel een donatie en deze dient vooraf te worden voldaan.

Onkruid verwijderen (Is uw groene bak leeg?)

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een tuin die een schoonmaakbeurt nodig heeft en daar schieten wij te hulp. Soms groeit er al jaren gras zonder dat het gemaaid wordt of is er heel veel onkruid aanwezig in de tuin. Wij zorgen ervoor dat de tuin er weer spik en span uit komt te zien.

We plannen op dit moment geen tuinen meer in.